maanantai 20. lokakuuta 2014

Haku vuoden 2015 nuorisotoimikuntaan käynnissä!


"Yksi parhaimpia 4H-kokemuksiani." Näin kuvaili Suski kulunutta vuotta nuorisotoimikunnassa, ja tähän voimme kaikki nutokulaiset yhtyä. Nuorisotoimikunnan jäsenyys on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia (kuten voit mm. edellisestä postauksesta lukea) ja ollut hyvin kasvattavaa ja opettavaa aikaa. Olemme päässeet tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaikuttamaan 4H:n tärkeään toimintaan.

Nyt on sinun vuorosi: haku vuoden 2015 nuorisotoimikuntaan alkoi viime maanantaina, 13.10. Jos olet 16-28-vuotias 4H-nuori ja kiinnostunut järjestön toiminnan kehittämisestä, hae ihmeessä! 
Yksi parhaimmista 4H-kokemuksistasi odottaa sinua.



Muistellaan vielä vähän mennyttä vuotta ja sen kohokohtia...



Annille, Simolle ja minulle luovutettiin valtakunnalliset 4H-stipendit valtioneuvoston juhlahuoneistossa. Mieleenpainuva ja juhlava tilaisuus!


Jyväskylässä järjestettiin 4H-nuorten voimin Shake it - Experience -tapahtuma. Nutokun yritysvastaavana sain vastuulleni 4H-yrittäjät ja heitä kerääntyikin mukavasti markkinatunnelmiin Jyväskylän ydinkeskustaan kävelykadulle. Anni ja Miro olivat myös mukana pitämässä Nutokun pistettä Shake it -kilpailijoille.


Yksiä parhaimmista jutuista ovat kuitenkin olleet yhteiset kokouksemme. Kuten kuvasta näkyy, turhaa jäykistelyä ei harrasteta! Kokouksissa käsitellään tärkeitä asioita mutta hassuttelua ei sovi unohtaa. :) Kiitos rennosta tunnelmasta kuuluu nutokun ohjaajalle Virpille ja muille mahtaville 4H-liiton tyypeille!

"Olen todella iloinen siitä, että pääsin osaksi tällaista ilosta ja aktiivista ryhmää!" Annin lausahdus tiivistää varmasti meidän kaikkien nutokulaisten fiilikset. Olen varma että myös vuoden 2015 nuorisotoimikuntaan löytyy iloinen ja aktiivinen porukka. Muistathan hakea!

Syysterveisin Eevis, nutokun yritysvastaava

Hakuaika: 13.10.-21.11.2014
Lisätietoja: http://www.4h.fi/omat-teot/nuorisotoimikunta/
Hakeminen: http://www.4h.fi/omat-teot/nuorisotoimikunta/hakeminen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti